Sunt Ioana Picoș Făgădaru și de mai bine de 5 ani sunt angajată activ în lupta pro-viață, pro-familie, pro-valori creștine. La referendumul pentru căsătorie, am fost printre cei care au stat în rândul întâi: am apărat familia firească, naturală, întemeiată între un bărbat și o femeie.

Din societatea civilă, am făcut tot ce a fost posibil pentru apărarea familiei și a valorilor creștine.

Continui să susțin familia în casa Europei, angajându-mă politic: candidez la alegerile europarlamentare, pe listele partidului PRODEMO.

Cred că merită să fie susținute acele femei care se luptă să-și păstreze sarcina, deși cei din jur fac presiuni asupra lor.

Cred că merită mai multă susținere femeile cu mulți copii, care stau acasă și-i cresc.Îmi doresc ca femeile care vor să păstreze sarcina, dar nu primesc sprijin nici de la partener, nici de la familie, să fie susținute social și moral de către stat. Înainte de a recurge la avort, să aibă posibilitatea să fie consiliate. Decizia le aparține.
PRODEMO se angajează să susțină familia în Casa Europei.

Susținem familia firească, naturală. Încurajăm natalitatea, prin politici de susținere a familiilor cu copii, fără să facem diferențe, dacă sunt cu doi părinți ori monoparentale.