TERMENI SI CONDITII

  1. Accesul la Site-ul Catalin Ivan

Accesul la Site-ul Ioana Picos Fagadaru se face prin intermediul www.ioana-picos.ro și este gratuit. Conținutul paginii de internet are caracter informativ. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră în ceea ce privește acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

  • Proprietate intelectuală

Structura, design-ul, conținutul și materialele de pe site aparțin lui Ioana Picos Fagadaru. Ioana Picos Fagadaru își rezervă dreptul de a licenția anumite materiale de pe site diferit, specificând licența aplicabilă. 

  • Protecția datelor cu caracter personal

Ioana Picos Fagadaru se angajează să prelucreze datele cu caracter personal doar în scopul specific colectării acestor date. Cadrul legal general este reprezentat de Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (UE) 2016/679 (“GDPR”) aplicabil în Uniunea Europeană, precum și legislația națională aplicabilă. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise către terți decât cu acordul dumneavoastră expres.